Nidaros Securitys kursavdeling er etablert for å kunne tilby både kunder
og ansatte muligheten til å ta nye og eksisterende kurs innenfor sikkerhet
og restaurantbransjen.

 

Våre Vekterkurs holdes i regi av Vectrocon AS
 

Det er et krav om at alle som skal jobbe som vakt skal inneha ordensvaktkurs og etter hvert vekterutdanning. Utdanning skal legge dette til rette slik at alle ansatte, samarbeidspartnere og de som ønsker å jobbe hos oss skal kunne få mulighet til å ta disse kursene.
 

Det er et krav om at alle som skal jobbe som vakt skal inneha vekterutdanning. Utdanningen skal legge dette til rette slik at alle ansatte, samarbeidspartnere og de som ønsker å jobbe hos oss skal kunne få mulighet til å ta disse kursene.
 

Nidaros Security leverer kurs innenfor vakt- og sikkerhetsbransjen, som førstehjelpkurs, brannvernkurs og konflikthåndtering samt interne kurs og kvalitetssikring. Vi har lang og god erfaring med utelivsbransjen og festivaler, og ser kanskje nettopp derfor at kompetanse og kvalitet er viktig for å kunne levere trygt og profesjonelt personell til ulike arrangementer.
 

Vi er et selskap i vekst, og har derfor ekstra fokus på at kundene er fornøyd med våre tjenester. Nytt og eksisterende personell får tilbud om kursing og kompetanseheving gjennom oss, slik at vi kan utvikle oss sammen de ansatte og kunne tilby kundene våre profesjonelle vakter med god kompetanse.